• 90 dagars öppet köp/ Säkra köp/ Trustpilot 4,6
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Fri frakt över 1250 kr (till ombud). Tel: 0709396557

I båten

Under kategorin I Båten hittar du det mesta som hör hemma inuti båten men som även kan användas i andra sammanhang. Köp kylboxar, kylskåp, rördelar, toalett, länspumpar, vattentankar, spisar och mycket annat. Tänk på att ha fungerande och säker utrustning ombord. Vi har ett stort utbud av kylboxar både kompressorkylboxar och övriga kylboxar men även kylaggregat för inbyggnad. Vi har det mesta av utrustning som krävs i båten. Har du några frågor eller fundering kring produkter i båten så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Utrustning att ha i båten. Vi säljer kylboxar, kylskåp, kylaggregat, rördelar, toalett, pumpar och vattentankar mm. Kända varumärken såsom Isotherm, Pacific, Neptun, Plastimo, Nuova Rade 1852 m.fl. 

Här hittar du det mesta som hör hemma inuti båten men som även kan användas i andra sammanhang. Köp kylboxar, kylskåp, rördelar, toalett, länspumpar, vattentankar, spisar och mycket annat. Tänk på att ha fungerande och säker utrustning ombord. Vi har ett stort utbud av kylboxar både kompressorkylboxar och övriga kylboxar men även kylaggregat för inbyggnad. Vi har det mesta av utrustning som krävs i båten. Har du några frågor eller fundering kring produkter i båten så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.